مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

پیش‌بینی بارش‌های سنگین و خطرناک در این استان‌ها

پیش‌بینی بارش‌های سنگین و خطرناک در این استان‌ها رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی با اشاره به بارش‌های خطرناک در برخی استان‌ها به مردم توصیه کرد فردا چهارشنبه از سفر به گیلان و مازندران خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 26
کد خبر: ۲۶۴۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی  اظهار کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی، امروز بارش‌ها را در آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، خوزستان، لرستان، مرکزی، قزوین و از اواخر وقت امروز در شمال غرب تهران خواهیم داشت.

 

وی با بیان این‌که بارش‌های شدید در مناطقی از استان لرستان، شمال خوزستان، جنوب ایلام و غرب چهارمحال و بختیاری داریم، افزود: فردا نیز بارش‌های سنگین برای استان‌های خوزستان لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و قزوین پیش‌بینی شده است.

 

وی با تاکید بر این‌که بارش‌ها در شمال استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد،‌شمال خوزستان، لرستان و چهارمحال و بختیاری خطرناک خواهد بود،‌تصریح کرد: به مردم توصیه می کنیم فردا از سفر به استان گیلان و غرب مازندران با توجه به بارش برف خودداری کنند.

 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: روز پنجشنبه در استان‌های کردستان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس، بخش‌هایی از کرمان و ارتفاعات هرمزگان بارندگی‌ها ادامه دارد.

 

ضیائیان بیان کرد:‌بارش‌های فردا برای کردستان، بخش‌های از خراسان رضوی و بخش هایی از خراسان جنوبی شدید خواهد بود.

 

وی همچنین از کاهش 2 تا 6 درجه‌ای دما در کشور طی فردا چهارشنبه خبر داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار